Alen Vitasović – 30 godina karijere! Gost: Šajeta!

Alen Vitasović - 30 godina karijere! Gost: Šajeta!

13tra20:0020:00Alen Vitasović - 30 godina karijere! Gost: Šajeta!

Detalji Eventa

Sve je konačno spremno! Grande Alen vraća se u Boogaloo! Povod? 30 godina karijere. Alen nabrijaniji nego ikad jer tri desetljeća nikako nisu malo. A i vrijedi ih obilježiti, baš onako kako on zaslužuje, u alenovskom stilu. Kad je tomu toku, kao gost nameće se jedno ime: megakultni Šajo, Alenov suborac još tamo iz 90-ih. Sprema se još pokoje iznenađenje. Kakva će to biti noć, dragi prijatelji! U svoje mudre telefone upišite 13. travnja (subota). Ulaznice stižu u prodaju tokom idućeg tjedna, a moći će se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 34) i na njihovom webu.

Alen je bio vrlo stvaralački plodan zadnjih nekoliko godina pa je izbacio singlove “U dušu”, “Oštarije su mi zaprli”, “Ili si ili nisi”, “Da se ne zatare” i “Vrime je za doma poć”, a uslijedili su “Dopri oči”, “Tone livi” i “On ni doša”. Saksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira multitalentirani Alen. U vrlo bogatoj i živopisnoj karijeri izbacio je brojne uspješnice kao što su „Ne moren bež nje“, „Jenu noć“, “Niš mi se ne da” i „Ja ne gren“. Brojne su zanimljive priče i kurioziteti vezani uz njega, a jedna od njih je svakako činjenica da je 1997. odlukom predsjednika Tuđmana dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi. Svaki njegov nastup priča je za sebe i svojevrsna katarza za sve prisutne, a sigurno će tako biti i ovaj put. Jer ništa u glazbi nema veće, Stankoviću, nego kad Alen pjeva „Purple Rain“. Dobro, možda kad svi uglas pjevaju “Buru”, ali to zna svatko za sebe, pogotovo ako je bio na Ča-val koncertu u Boogaloou 2019. Uostalom, tko još ne zna za kultnu ALEN TE GLEDA majicu ili da nije popio Duplog Alena? Ma dajte, molimo vas.

Koncert kao i uvijek podupiru Klub studenata Istre Mate Balota. VAŽNA NAPOMENA: Oradama je ulaz strogo zabranjen, grudnjaci su ok.

FB: https://web.facebook.com/AlenVitasovicOfficial
IG: https://www.youtube.com/watch?v=2qRbleO3QAw

more

Vrijeme

(Saturday) 20:00 - 20:00(GMT-11:00)

Lokacija

Boogaloo Zagreb