Daleka obala u Tvornici kulture

Daleka obala u Tvornici kulture

03stu20:0020:00Daleka obala u Tvornici kulture

Detalji Eventa

Daleka Obala ponovno dolazi u Tvornicu kulture. Nakon što su prošlog prosinca održali sjajan koncert u rasprodanom klubu u Šubićevoj, dalmatinski su rokeri najavili još jedan veliki tulum u Zagrebu. Koncert Daleke Obale zakazan je za petak, 3. studenog 2023. godine.

Nakon više od 20 godina diskografske pauze, Daleka je Obala u studenom 2022. godine s novim frontmenom na čelu za izdavačku kuću Dancing Bear objavila svoj povratnički album “Kao Sad”. Novo je studijsko izdanje, osim pohvalama kritike i publike, okrunjeno i Porinom za Najbolji album rock glazbe. Obilježile su ga i brojne suradnje, a neke su od njih s Nenom Belanom, Antonijom Vrgoč, Silvijom Vargom, Darkom Bakićem te Vedranom Križanom. Jakša Kriletić Jordes (vokal, saksofon), Boris Hrepić (bas), Zoran Ukić (bubnjevi) i Jadran Vušković (gitara) vratili su se na pozornice i nastavili puniti koncertne i festivalske prostore te oduševljavati publiku diljem Lijepe Naše. Autori i izvođači najvećih hitova koje pjevaju i vole sve generacije dokazali su da još uvijek mogu napraviti pravu koncertnu feštu.

Early bird cijena ulaznice iznosit će 15 eura, dok će regularna cijena biti 18 eura. Na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 21 euro. Ulaznice potražite u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr.

more

Vrijeme

(Friday) 20:00 - 20:00(GMT+01:00)

Lokacija

Tvornica Kulture