Daliborovo Granje, Zagreb, 28.10. + Skotni Vrag

Daliborovo Granje, Zagreb, 28.10. + Skotni Vrag

28lis22:0022:00Daliborovo Granje, Zagreb, 28.10. + Skotni Vrag

Detalji Eventa

DALIBOROVO GRANJE
subota, 28.10.
Boogaloo, Zagreb
+ SKOTNI VRAG

Međimurski peteročlani progresivni post rock bend Daliborovo Granje održat će koncert u Boogaloou u subotu 28. listopada uz podršku virovitičkog psihodeličnog rock benda Skotni Vrag.

Zavidnu međunarodnu pozornost Daliborovo Granje si je priskrbilo po objavi drugog albuma „Hainin” uhvativši pažnju švedskog YouTube kanala „Underrated Albums” na kojem je u kratkom roku s preko milijun pregleda postao najslušaniji album u posljednjih deset godina otkako kanal promovira skrivene EP i LP dragulje svjetske glazbene scene, a puni potencijal i potentnost izdanja prepoznala je i domaća kritika.

„I dok su se prvim albumom tek predstavili i naznačili u kojem bi se smjeru mogli razvijati, novi album „Hainin“ – što je turski naziv za izdajicu i razbojnika – pravo je malo remek-djelo instrumentalne post rock glazbe na Balkanu.”
– Dubravko Jagatić, Nacional

Live at Frkanovec (2023) STREAM:
————————————–
YouTube: https://bit.ly/DG_Live_yt
Deezer: https://bit.ly/DG_Live_dz
Spotify: https://spoti.fi/3JcEwNt
Tidal: https://bit.ly/DG_Live_td
iTunes: https://apple.co/3Hv9gbe
BandCamp: https://bit.ly/DG_Live_bc

Daliborovo Granje od 2014. u većinskoj mjeri kroz DIY pristup stvara progresivnu i eksperimentalnu post rock glazbu bježeći od uobičajenih etiketa i svrstavanja u glazbene kalupe. Suptilno poigravanje sa stoner rockom i srodnim žanrovima dovodi do ezoteričnih melodija i glazbene katarze. U njihovom katalogu izdanja nalaze se debitantski album „Daliborovo Granje” (2015., Slušaj Najglasnije!) i „Hainin.” (2020., Dostava Zvuka).

Četveročlani psihodelični rock bend Skotni Vrag poigravajući se elementima indie i surf rocka, groovea, psihodelije, pa čak i jazza, prezentira svojevrstan glazbeno-satirični igrokaz, čiji su protagonisti šarena bića u ogrtačima crvene, zelene, crne i plave boje. Iza sebe imaju debitantski album „Skotni Vrag”, a bend uz stalne koncertne aktivnosti radi i na novim materijalima.

Deezer: https://bit.ly/SkotniVrag_dz
Spotify: https://spoti.fi/39BMrVb
Tidal: https://bit.ly/SkotniVrag_td
iTunes: https://apple.co/39yUNgb
BandCamp: https://bit.ly/SkotniVrag_bc

Ulaznica: 8€
– Dirty Old Shop (Tratinska 34)
– Entrio.hr: https://bit.ly/granje_boogaloo
—————-
D♡Z

more

Vrijeme

(Saturday) 22:00 - 22:00(GMT+02:00)

Lokacija

Boogaloo Zagreb