Dance Hard – with dj Kneža

Dance Hard - with dj Kneža

11stu(stu 11)19:3012(stu 12)03:00Dance Hard - with dj Kneža

Detalji Eventa

Dance Hard – Partinje
subota, 11.11.2023.
Ulaz od 20:30h / početak 23:00h

Dance Hard w. dj Kneža vas vraća u 90-e i 2000-e godine: vodi vas kroz eurodance, pop, cro dance trash, techno, plesne hitove strane i domaće glazbe. Od Britney Spears do Prodigya, Ivane Brkić i Colonije, Bomfunk MC’s i Rednexa, vaše tijelo će izgoriti na najboljem tulumu u gradu. Zajamčena je luda atmosfera i najveći čagerski hitovi – Dance Hard all night!

U Vintageu plešite tvrdo uz: Eiffel 65, Bomfunk MC’s, E.T., Colonia, Spice Girls, The Prodigy, Dino Dvornik, 2 Unlimited, Rednex, Ivana Brkić, Britney Spears, Vengaboys, Kasandra, Scooter, Haddaway, Pokemon!, Lady Gaga, Los Del Rio, Velina, Eminem, LMFAO, I Bee, Gigi D’Agostino, MC Hammer, Tajči, Backstreet Boys, Mr. President, Krankšvester, Culture Beat, Snap, Minea, Gala, Icona Pop, Ella, Cascada, t.A.T.u., Senna M, Pink…

Na istoj valnoj duljini s publikom, uvijek u misiji da se i sam zabavi, dj Kneža je Dance Hard programom uspio okupiti pojedince oprečnih supkultura te kreirati prostor gdje i najukočeniji otpuštaju kočnice. Bez osude što je kvalitetno, a što nije, Dance Hard nudi prepuštanje i povezivanje u istinsko katarzično iskustvo. Knežin osjećaj za puls publike i party donio mu je titulu kralja tuluma čiji su nastupi nezamjenjivi i neusporedivi s ičim na domaćoj klupskoj sceni.


instagram.com/dancehard1
facebook.com/dancehardparty

– pretprodaja: 4€ >>> https://bit.ly/DH_partinje
– na dan: 5€

DANCE HARD ALL NIGHT!

D♡Z

more

Vrijeme

11 (Saturday) 19:30 - 12 (Sunday) 03:00(GMT+01:00)

Lokacija

Vintage Industrial Bar

Savska cesta 160