Debeli Precjednik / ATOMAC / Vintage, 03.11. + ŠIZA

Debeli Precjednik / ATOMAC / Vintage, 03.11. + ŠIZA

03stu21:0021:00Debeli Precjednik / ATOMAC / Vintage, 03.11. + ŠIZA

Detalji Eventa

DEBELI PRECJEDNIK
promocija albuma „ATOMAC”
petak, 03.11.2023.
Vintage, Zagreb
+ ŠIZA

After: Sviraj Pank!
https://www.facebook.com/events/707977618018811/

ALBUM STREAM:
——————-

YouTube: https://bit.ly/atomac_yt
Deezer: https://bit.ly/atomac_dz
Spotify: https://spoti.fi/3qb7EgJ
Tidal: https://bit.ly/atomac_td
iTunes: https://apple.co/43tqhej
BandCamp: https://bit.ly/atomac_bc

Posljednje dane babljeg ljeta, neposredno uoči osječke i zagrebačke koncertne promocije, Debeli Precjednik ispraća objavom novog albuma „Atomac” na vinilu u izdanju Dostave Zvuka. Premijernu izvedbu cijelog albuma prvo će dočekati osječka publika u subotu 14. listopada u alternativnom klubu Epic, a u petak 3. studenog Debeli Precjednik će uz potporu žestokog garažnog rock benda Šiza promovirati novi album u zagrebačkom Vintage Industrialu.

„Atomac” je u kratkom roku uz odobravanje publike naišao na pozitivne kritike struke, a od sada se u prodaji nalazi i u obliku vinila. Dvanaest pjesama snažne i prepoznatljive lirike na hrvatskom i engleskom jeziku okrunjeno je atmosferičnom produkcijom, moćnom ritam sekcijom i poletnim gitarskim dionicama.

„Činjenica da energični, srčani i strukturno ispolirani „Atomac” jest možda i najbolje izdanje u trideset godina karijere Debelog Precjednika govori o njihovom kapacitetu sazrijevanja, koji mnogi neće imati i stagnirat će u prošlim točkama glazbenog zenita. Ali Debeli Precjednik, koji sam čuo s prvim danima studija na Filozofskom u vremenima MySpacea i Last.FM-a, preskače vlastitu ljestvicu. Znam to iz arhive njihova još uvijek vidljivog MySpacea.” – Igor Jurilj (Glazba.hr)

Ove godine Debeli Precjednik obilježava 30 godina aktivne glazbene karijere, a dodatni razlozi za slavlje su objava sedmog albuma „Atomac”, njegovo predstavljanje na vinilu te dvije koncertne promocije novog izdanja.

Album „Atomac” objavljen je u svibnju ove godine za Dostavu Zvuka. Tekstovi, glazba i aranžmani djelo su benda. Za snimanje albuma bili su zaduženi Ivan Jakić i Dražen Alić, a Ivan Jakić samostalno potpisuje miks i master. Naslovnicu albuma je ilustrirala Martina Livović, a grafičko oblikovanje odradio je Marko Nemec.

Ulaznica: 10€
– Dirty Old Shop (Tratinska 34)
– Vintage Industrial / GRIF (Savska 160)
– Entrio.hr: https://bit.ly/Atomac_u_VIBu
—————-
D♡Z

more

Vrijeme

(Friday) 21:00 - 21:00(GMT+01:00)

Lokacija

Vintage Industrial Bar

Savska cesta 160