Filmšnite: Teorija svega

Filmšnite: Teorija svega

23sij20:0022:00Filmšnite: Teorija svega

Detalji Eventa

Od utorka, 23. siječnja 2024., do petka, 26. siječnja 2024. godine, u Kino Zoni možete pogledati birane suvremene filmove iz Austrije, Švicarske i Njemačke u sklopu manifestacije “Filmšnite”!
Program otvaramo hrvatskom kino premijerom triler drame s elementima misterije, ”Teorijom svega”!

Smještena 1962. godine na konferenciji o kvantnoj mehanici u izoliranoj kolibi smještenoj usred visokih krajolika švicarskih Alpa, ”Teorija svega” je priča o nadarenom mladom fizičaru, njegovom škrtom mentoru i enigmatičnom jazz pijanistu koji zna ponešto o našem čudesnom znanstveniku da nikad nijednoj živoj duši nije rekao…

Režiju i scenarij ovog neobičnog filma potpisuje mladi njemački autor Timm Kröger, u glavnim ulogama nastupaju Jan Bülow, Olivia Ross, Hanns Zischler, Gottfried Breitfuss, David Bennent i Philippe Graber, a valja spomenuti kako se film našao i u službenoj konkurenciji za nagrade festivala u Veneciji.

”Teorija svega” je na rasporedu u utorak 23. siječnja s početkom od 20.00 h u Polivalentnoj dvorani Providurove palače, a ulaznice po cijeni od 4 eura mogu se kupiti na samoj lokaciji prikazivanja sat vremena prije projekcije. Studentma je ulaz besplatan!

*Ulaznice se mogu rezervirati porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: info@kino-zona.com te SMS i WhatsApp porukom na 099/7208342.

*Projekt se održava u suradnji s Austrijski kulturni forum Zagreb / Österreichisches Kulturforum Zagreb, Goethe-Institut Kroatien i Veleposlanstvom Švicarske Konfederacije u Hrvatskoj. Projekcije su uključene u studijski program Odjela za germanistiku Sveučilišta u Zadru uz potporu OeAD-a.

*Program FilmŠnite potpomaže i Erste banka u Hrvatskoj.

*Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Koncertnim uredom Zadar.

more

Vrijeme

(Tuesday) 20:00 - 22:00(GMT+01:00)

Lokacija

II Palače/ II Palaces