FUL KUL BUVLJAK posljednji ove godine!

FUL KUL BUVLJAK posljednji ove godine!

11stu11:0018:00FUL KUL BUVLJAK posljednji ove godine!

Detalji Eventa

POSLJEDNJI FUL KUL BUVLJAK U OVOJ GODINI ĆE SE ODRŽATI U SUBOTU 11.11.2023. U ZAGREBAČKOM KLUBU BOOGALOO

Iako je prvobitno bilo najavljano zatvaranje zagrebačkog najdugovječnijeg klupskog prostora u kojem je klub Boogaloo više od dvadeset godina, koji je na mapi mnogih svijetski eminentnih izvođaća, prostora u kojem se već pedeset godinao održavaju raznovrsni subkulturni programi, smo se uspjeli izboriti da se najavlejni programi ipak održe do najavljenog natječaja za novog korisnika tog prostora, tj do kraja ove godine.
Ako Boogaloo ne dobije na natječaju produženje korištenja prostora će ovo možda biti posljednji Ful Kul Buvljak na toj lokaciji.

Tako će se u subotu 11.11.2023. održati još jedan u nizu, jedanog od največih, najdugovječnijih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, pa i mnogo šire, koji okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača, umjetnika, sakupljača i posjetitelja, a na tersasi kluba Boogaloo se druži ful kul ekipa i uživa u druženju, piću i glazbi koju vrti poznati zagrebački guru alter scene, DJ Tomi Phantasma. Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i traje do 17:00 sati, a ulaz je besplatan.

Ful kul buvljak je koncipiran na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže u subotu 11.11.2023. na Ful Kul Buvljaku.

Za izlaganje na Ful Kul Buvljaku je potrebno se prijaviti na mail adresu buvljakfulkul@gmail.com, a prijave započinju u petak 30.10.2023. od 12:00 sati. Nemojte slati mailove prije toga vremena jer ćete dobiti atomatski odgovor, a vaša prijava neće biti zaprimljena. Na sve mailove poslane nakon spomenutog roka čete dobiti odgovor najkasnije u roku nekoliko dana.

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno i nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki posjetitelji dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju vrti DJ Tomi Phantasma na terasi kluba gdje ćete moći uživati i družiti se uz set 80’s, new wave, post punk, dark, rock,…. hitove kao i kultnih ali manje poznatih pjesama koje se baš ne vrte na radijo stanicama, a svi ih volimo.

Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja, tako da je Ful Kul Buvljak redovito “sold out”, što se izlača tiće. Također je i sama kvaliteta ponude na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu,… a za što su najviše zaslužni sami izlagači, kao i organizatori koji su i sami dugogodišnji sudionici zagrebačke alternativne scene. Sama lokacija je također vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati, kao i profil publike, tako da vam je uz dobar shoping zagarantirano i zanimljivo druženje i dobra zabava.

Pored klasičnog buvljaka je na Ful Kul Buvljaku poseban prostor u maloj dvorani Boogaloo Cluba namjenjen za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka – mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo,… u odličnoj opuštenoj atmosferi.

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.

Što se parkiranja tiće, parkiranje nije dozvoljeno na nogostupu ispred Pučkog sveučilišta tj. Boogaloo Cluba, no postoje gradska parking mjesta u Ulici Ivana Lučića, velik parking ispred Elektrotehničkog fakulteta preko raskršća, a također postoji “divlji parking” na kraju Čazmanske ulice sa desne strane dijagonalno preko puta kluba Route 66.

Veselimo se vašem dolasku, dođite i podržite Ful Kul Buvljak i klub Boogaloo kako bismo pokazali da nismo “samo obični ugostitelji i privatnici koji zgrče pare na račun jeftine rente gradskog prostora” kako su as prozvale gradske vlasti, već da se borimo za kulturu grada Zagreba u koji smo rad posvetili svoje čitave živote!

FUL KUL BUVLJAK FB GRUPA:
https://www.facebook.com/groups/543565632831637/?epa=SEARCH_BOX

Twilight Promotion najavljuje:
20.10. 80’S PARTY by Tomi Phantasma @ Boogaloo, Zagreb
31.10. TWILIGHT HALLOWEEN @ Boogaloo, Zagreb
04.11. EKV tribute by IQV + 80’S PARTY by Tomi Phantasma @ Boogaloo, Zagreb
04.11. MORCHEEBA + SARA RENAR @ Boćarski dom, Zagreb
04.11. 80’S PARTY by Tomi Phantasma @ Boogaloo, Zagreb
05.11. THE SISTERS OF MERCY + THE VIRGINMARYS @ Boćarski dom, Zagreb
11.11. FUL KUL BUVLJAK + DJ Tomi Phantasma @ Boogaloo, Zagreb
18.11. DARK SIDE by Tomi Phantasma @ Dva Osam, Zagreb
16.12. PHANTASMAGORIA @ Kocka, Split
21.12. PHANTASMAGORIA – 1988. – 2023. – 35 GODINA – Močvara, Zagreb
21.01.2024. THE GODFATHERS + EROTIC BILJAN & HIS HERETICS @ Boogaloo, Zagreb

more

Vrijeme

(Saturday) 11:00 - 18:00(GMT+01:00)

Lokacija

Boogaloo Zagreb