Gibonni u Zadru – @Višnjik

Gibonni u Zadru - @Višnjik

23pro20:0023:30Gibonni u Zadru - @Višnjik

Detalji Eventa

Gibonni sa svojim vrhunskim bendom priprema koncertni spektakl u Zadru 23. prosinca ove godine! Ulaznice za koncert u dvorani Krešimira Ćosića možete nabaviti u sustavu Entrio.

Nakon sjajnih koncerata i dvije prepune Arene Zagreb te najavljene Arene Varaždin, Gibonni ne prestaje oduševljavati svoje vjerne obožavatelje. “Tempera”, “Činim pravu stvar”, “Mirakul”, “Libar”, “Oprosti”, “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “Judi, zviri i beštimje”, “Onako, od oka”, “Udica” te “Lažu fotografije”, samo su neke od pjesama koje će uglas s publikom pjevati ovoga ljeta na Krku.

Gibonni ove godine slavi 35 godina itekako bogate karijere, a nakon velikih koncerata u Zagrebu i Sarajevu, rasprodao je koncerte u Istri, Primoštenu, Kotoru, Ljubuškom, Rešetarima i Travniku, nastupio je na Arsenal festu i OK festu te je najavio nove nastupe. Publika će ga tako 20. listopada moći poslušati uživo u beogradskoj Štark Areni te 9. prosinca u Areni Varaždin.

Prije nekoliko dana objavljen je i njegov novi singl i spot, “Mlijeko proliveno”. Radi se o petom singlu skinutom s njegova EP-a “U po’ ure”. Glazbu i tekst potpisuje Zlatan Stipišić Gibonni, zajedno s aranžmanom koji još nosi i potpis Nikše Bratoša, a na pjesmi gostuje gitarista Yogi Lonich. Režiju spota potpisuje Vojan Koceić, animacije su radili Dalibor Aljinović i Milan Latković, a montažu i postprodukciju potpisuje Notengos.

more

Vrijeme

(Saturday) 20:00 - 23:30(GMT-11:00)

Lokacija

Krešimir Ćosić Hall

Splitska 3