IDEM / Poyy pt. 2 / Močvara, 09.12.

IDEM / Poyy pt. 2 / Močvara, 09.12.

09pro21:0021:00IDEM / Poyy pt. 2 / Močvara, 09.12.

Detalji Eventa

IDEM
“POYY” pt.2
subota, 09.12.2023.
Močvara, Zagreb

Vintage smo rasprodali… IDEM sad malo u Močvaru!

ALBUM STREAM: www.youtube.com/watch?v=eFjd2yZVCfY

Ulaznica: 8€
– Dirty Old Shop (Tratinska 34)
– Entrio.hr: https://bit.ly/IDEM_mocvara

——————————————————————-

Kantautor, multiinistrumentalni glazbenik i dobri duh domaće alternativne scene IDEM obilježit će kraj godine prvim velikim samostalnim koncertom koji će se održati u petak 8. prosinca u Vintage Industrialu u sklopu promocije albuma „POYY”.

„Ovo je uistinu onaj „The album” labuđeg pjeva mladosti kojem će se slušatelji uvijek rado vraćati jer je uhvatio najbitnije esencije. A opet, poučeni iskustvom drugih koji su uspjeli zauvijek zalediti taj moment u zvučnoj slici, ovakvi albumi su neponovljivi. No nije vrijeme da se sad već unaprijed cendra o tome da se Aleksino „najluđe ljeto” više nikad neće vratiti, već treba završiti s tim da je IDEM izbacio najbolji ljetni album ove sezone.”
– Zoran Stajčić, Ravno do dna

Već po reakcijama slušatelja na najavne singlove „ŠtetaŠtetaŠteta”, „Potopi ovaj brod”, „Par put godišnje” i „Žujice” bilo je jasno kako će album „POYY” imati snažnu bazu obožavatelja, no uz hvaljeno debitantsko izdanje IDEM se brojnim nastupima diljem zemlje u zavidno kratkom roku istaknuo i kao koncertna atrakcija godine.
IDEM će na svom prvom velikom samostalnom koncertu naglasak staviti na pjesme s albuma „POYY”, ali će publika imati prilike čuti i nove singlove koji su nastali u međuvremenu, a još nisu službeno predstavljeni javnosti.
Album „POYY” je objavljen u suradnji diskografskih kuća JeboTon, Mudri Brk i Nasty Cut Records i trenutno je dostupan u CD formatu (možete ga kupiti direktno od Antuna) i digitalno putem svih streaming servisa.
IDEM je samostalni projekt Antuna Alekse, trombonista bendova Porto Morto i JeboTon Ansambl te gitarista i pjevača benda Trophy Jump. U posve novom izričaju Antun s bitter-sweet notom dotiče sve njemu važne teme kroz pjesme zamišljene da prvenstveno budu hit samome autoru, a potom potencijalno i široj publici.

Ulaznica: 8€
– Dirty Old Shop (Tratinska 34)
– Entrio.hr: https://bit.ly/IDEM_mocvara
—————-
D♡Z

more

Vrijeme

(Saturday) 21:00 - 21:00(GMT+01:00)

Lokacija

Klub Močvara