Jimmy Stanić & The Boys

Jimmy Stanić & The Boys

23pro19:0019:00Jimmy Stanić & The Boys

Detalji Eventa

Stjepan Jimmy Stanić, najstariji aktivni pjevač i živuća legenda domaće scene, održat će veliki božićni koncert 23. prosinca 2023. godine u Tvornici kulture uz pratnju svojih The Boysa. Jimmy se ponovno penje na stage kako bi sa zagrebačkom publikom podijelio svoje najljepše evergreene iz zaista bogate i dragocjene diskografije.

Stjepan Jimmy Stanić pravi je dokaz da su godine samo broj. Iako će u siječnju napuniti čak 95 godina, Jimmy se ne planira odvojiti od mikrofona i svjetla reflektora, stoga i dalje puni i rasprodaje klubove i koncertne dvorane. Istinska zvijezda i jedan od najvećih glazbenika zasjat će sa svojim bendom na omiljenoj zagrebačkoj pozornici i ovoga prosinca. Purgerski švaler koji, osim što izvodi svoja glazbena remek-djela, zbija prvoklasne šale, prepričava anegdote i crtice iz života, nikoga u publici ne ostavlja ravnodušnim ni ozbiljnim, pa se koncert često pretopi u duhoviti dramski stand-up show. S karijerom dugom preko 70 godina na njegovom se repertoaru nalaze najvrjedniji evergreeni, starozagrebački šlageri i jazz standardi.

Njegove su izvedbe uveličane vrhunskim instrumentalistima, vjernim pratećim bendom The Boys kojega čini iskusan i fantastičan tročlani sastav: Nenad Jura Vrandečić, Mario Igrec i Hrvoje Galer. Da bi nastup bio potpun, na pozornici im se redovno pridružuje i Jimmyjeva supruga Barbara Trohar.

Ulaznice po early bird cijeni od 15 eura potražite u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr. Cijena regular ulaznice iznosit će 18 eura. U prodaji su i ulaznice za sjedenje na parteru po cijeni od 20 eura te VIP ulaznice po cijeni od 23 eura.

more

Vrijeme

(Saturday) 19:00 - 19:00(GMT+01:00)

Lokacija

Tvornica Kulture