Lord of the Dance @Visnjik

Lord of the Dance @Visnjik

27svi20:5911:59Lord of the Dance @Visnjik

Detalji Eventa


Lord of the Dance, najveći plesni spektakl ponovno u Hrvatskoj 🗓️ 27.5.2024 📍Zadar, Dvorana Krešimira Ćosića 🔖 Početak prodaje ulaznica je u srijedu, 22.11. u 10.00 online i prodajnim mjestima #EventimHr ➡ bit.ly/LOTDzadar2024 ☘ PAŽNJA!!! Limitirani broj sjedala i povoljnije cijene ulaznica!!!

🟢 Zadre, Pripremite se za “Lifetime of Standing Ovations”! “Lord of the Dance” dolazi 27. svibnja! Svjedočite fenomenalnoj izvedbi koja spaja tradiciju i inovaciju. Ples, glazba i vizualna čarolija čekaju vas!

🟢 Od svoje premijere, prije 25 godina, Lord of the dance Michael Flatleya postao je najuspješnija plesna turneja u svijetu zabave. Posjetili su više od 1000 mjesta diljem svijeta, pogledalo ih je više od 60 milijuna ljudi u 60 različitih zemalja i na svim kontinentima što ih čini najpopularnijom plesnom produkcijom na svijetu. 🕺💃

🟢 Zadivljuju publiku svojom jedinstvenom kombinacijom energičnog irskog plesa, originalne glazbe, pripovjedanja i senzualnosti. Omiljena predstava irskog plesa nadilazi kulturu i jezik, obraća se svima , prelazi granice dobi i spola i upravo je to tajna uspjeha ove nevjerojatne plesne senzacije. Bezvremenska privlačnost učinila je Lord of the Dance jednom od modernih svjetskih čuda, živućom legendom.

more

Vrijeme

(Monday) 20:59 - 11:59(GMT+01:00)