Marko Kutlić u Tvornici kulture 23. studenoga 2023.

Marko Kutlić u Tvornici kulture 23. studenoga 2023.

23stu19:30Marko Kutlić u Tvornici kulture 23. studenoga 2023.

Detalji Eventa

Marko Kutlić najavio veliki koncert u Tvornici kulture 23. studenoga!

Marko Kutlić je proteklih nekoliko tjedana nastupao diljem Lijepe naše, a obožavateljima sada najavljuje pravu glazbenu poslasticu za jesen. Vraća se pred svoju vjernu publiku u Zagreb i to na velikom koncertu u Tvornici kulture 23. studenoga. Ulaznice za koncert možete nabaviti u sustavu Entrio.

https://www.entrio.hr/event/marko-kutlic-tvornica-kulture-15062

Jedan od najprepoznatljivijih i najboljih mladih vokala u regiji iza sebe već ima niz hitova, a svakom novom pjesmom Marko dopire do sve šireg kruga publike. Nedavno je s Leom Deklevom i pjesmom “Sami” nastupio na 26. Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku, gdje je osvojio drugu nagradu žirija. U radijskom eteru je i dalje njegov hit “Kad god poželiš”, s kojim se predstavio na ovogodišnjim Melodijama Jadrana u Splitu.

“Budi moja noć”, “Poleti ptico”, “Uz nju”, “Budiš me” i “Zar svejedno je” samo su neki od hitova s novog albuma koje će publika uglas s njim pjevati ove jeseni u zagrebačkoj Tvornici.

Svakim novim singlom Marko Kutlić dokazuje da ono što radi publiku svaki put sve više zainteresira za njegov rad. Njegova sjajna interpretacija, prepoznatljivi refreni pjesama te Markova energija na pozornici, ali i izvan nje, zaštitni su znakovi ovog sjajnog pjevača. Posljednjih godina osvojio je čitav niz nagrada za svoju glazbu te je nastupio na brojnim festivalima.

Uz već objavljene singlove, Marko će s bendom izvesti i nove neobjavljene pjesme s ploče koja je za prodaju najavljena 11. studenog 2023.

Ulaznice za koncert Marka Kutlića u Tvornici kulture možete nabaviti u sustavu Entrio.

more

Vrijeme

(Thursday) 19:30(GMT+01:00)

Lokacija

Tvornica Kulture