MORCHEEBA + Sara Renar u Zagrebu!

MORCHEEBA + Sara Renar u Zagrebu!

04stu(stu 4)19:0005(stu 5)02:00MORCHEEBA + Sara Renar u Zagrebu!

Detalji Eventa

NA KONCERTU BRITANSKE ELEKTRONSKE AKTRAKCIJE MORCHEEBA U ZAGREBAČKOM BOĆARSKOM DOMU U SUBOTU 04.11.2023. KAO GOST ĆE NASTUPITI POZNATA HRVATSKA GLAZBENICA SARA RENAR, A POZNATA JE I SATNICA DOGAĐAJA

19:00 – vrata
20:00 Sara Renar
21:00 MORCHEEBA
23:00 After party – 80’S PARTY u klubu BOOGALOO

U subotu 04.11.2023. će u zagrebačkom Boćarskom domu britanska elektronska atrakcija Morcheeba održati ekskluzivni koncert, zbog kojega specijalno dolaze u Zagreb, a kao gost će nastupiti poznata zagrebačka glazbenica Sara Renar.

Morcheeba je svojim čestim dolascima očarala zagrebačku tj. hrvatsku publiku pa slobodno možemo reći da Morcheeba spadaju u posebnu kategoriju miljenika kod domaće publike! Spajajući elemente trip-hopa, alternativnog rocka, R&B-a, folka, jazza i downtempa, Morcheeba su svojom glazbenom pričom postali svijetsko poznato ime. Kroz impresivnu karijeru zavrijedili su velik broj fanova po cijelom svijetu, ali su i jedan od izvođača koji uredno posjećuje naše krajeve.

Ovu posebnu koncertnu večer otvoriti će svojim nastupom Sara Renar, nagrađivana zagrebačka kantautorica koja pripada skupini najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji. Njena glazba se može opisati kao „mješavina eksperimentalne, indi i pop melodija s elektronskim i dramatskim elementima”. Iza sebe ima pet diskografska izdanja u kojima potpisuje tekst i glazbu, a album “Djeca” je 2014. godine nominiran za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. za EP “Jesen” Renar nominirana u dvije kategorije (najbolja ženska vokalna izvedba, najbolji alternativni album), a Porin je osvojila u kategoriji najbolje vokalne izvedbe. Album “Tišina” iz 2016. je zaslužio nominaciju i IMPALA za europski album godine. U posljednjih deset godina Sara Renar je zabilježila gotovo tisuću koncertnih nastupa diljem Europe i regije nastupivši na svim važnijim regionalnim festivalima i koncertnim prostorima.

Posljednji studijski album Morcheebae, “Blackest Blue”, objavljen je u svibnju 2021.i vrlo je dobro ocijenjen od strane kritike koja ga je opisala kao izvanredan i svjež album, te je došao do 14-tog mjesta na UK 100 Top Charts listi. Albumu su prethodili singlovi “Sounds of Blue”, “Oh Oh Yeah” i “The Moon”. Naslov “Blackest Blue” dolazi od stiha s albuma “The Moon”, hrvatske kantautorice Irene Žilić. Naime Ross se zaljubio u pjesmu i zatražio Irenino dopuštenje da je obradi, a Skye dodavši još jedan stih izrodila se novu pjesmu: “Blackest Blue”. Na albumu su surađivali i s Bradom Barrom iz The Barr Brothers i Dukeom Garwoodom.

Na ovom zagrebačkom koncertu, osim promocije novog albuma, možemo očekivati i presjek rada grupe od samog početka do danas, a obzirom da je koncert u subotu, vjerjemo da će to biti i jedan izlazak tj. koncert za pamćenje.

Dvorana Boćarski dom se nalazi u ulici Prisavlje 2 u Zagrebu. Vrata dvorane će se otvoriti u 19:00 sati, Sara Renar će započetio nastup u 20:00 sati, a početak koncerta Morcheebe je najvljen za 21:00 sat. Ulaznice su u prodaji prekom Entrio.hr sustava, online i na Entrio prodajnim mjestima kao i u Dirty Old Shopu koji se nalazi u Trantinskoj ulici br. 34 u Zagrebu (ulaznice se mogu kupiti i preko njihovog web shopa). Cijena ulaznice iznosi 40 € u pretprodaji , dok će na dan koncerta ulaznice koštati 45 €.

Link na Entrio: ulaznice: https://www.entrio.hr/event/morcheeba-live-in-concert-15414

Twilight Promotion najavljuje:
31.10. TWILIGHT HALLOWEEN @ Boogaloo, Zagreb
04.11. EKV tribute by IQV + 80’S PARTY by Tomi Phantasma @ Boogaloo, Zagreb
04.11. MORCHEEBA + SARA RENAR @ Boćarski dom, Zagreb
05.11. THE SISTERS OF MERCY + THE VIRGINMARYS @ Boćarski dom, Zagreb
11.11. FUL KUL BUVLJAK + DJ Tomi Phantasma @ Boogaloo, Zagreb
18.11. DARK SIDE by Tomi Phantasma @ Dva Osam, Zagreb
25.11. RATM tribute + Smells Like 90’s party by Tomi Phantasma @ Boogaloo, Zagreb
09.12. DENIS & DENIS + 80’S PARTY @ Boogaloo, Zagreb
16.12. PHANTASMAGORIA @ Kocka, Split
21.12. PHANTASMAGORIA – 1988. – 2023. – 35 GODINA – Močvara, Zagreb
21.01.2024. THE GODFATHERS + EROTIC BILJAN & HIS HERETICS @ Boogaloo, Zagreb

more

Vrijeme

4 (Saturday) 19:00 - 5 (Sunday) 02:00(GMT-11:00)

Lokacija

Boćarski Dom