ONE DREAD promocija albuma + Filip Motovunski & Dr. Obi | 15/11/23 VIB

ONE DREAD promocija albuma + Filip Motovunski & Dr. Obi | 15/11/23 VIB

15stu20:0020:00ONE DREAD promocija albuma + Filip Motovunski & Dr. Obi | 15/11/23 VIB

Detalji Eventa

ČETVRTAK 15.11.2023. ONE DREAD promocija albuma + Filip Motovunski & Dr. Obi @VIB
Vrata 20:00 | Početak programa: 20:15
Ulaznice: 08,00€ /12,00€ | VIB & Grif bar // Dirty Old Shop
ONLINE: https://www.dirtyoldempire.com/one-dread.html

U srijedu 15. studenog One Dread promovira album: „Rewind, Play, Repeat“ u izdanju PDV-a! Za zagrijavanje zadužen je Dr. Obi, a za after Filip Motovunski!

Ulaznice dolaze uskoro!

One Dread zagrebački je bend sastavljen od članica upečatljive trojke TNT vocal force (Tea Anzulović, Nika Starčević i Tena Starčević) i četvero instrumentalista okupljenih pod zajedničkim nazivom Bad Boys (Goran Egić, Borna Ivezić, Ivan Perković i Matej Smiljanić). Premda je glazbeni sastav osnovan još 2007. godine s temeljnim fokusom na obrađivanje hitova reggae i roots žanra, tek se 2015. godine oformila postava benda u kojoj su Tea, Nika i Tena s pozicija pratećih vokala prešle u frontu, dok im leđa čuva najjača ritam sekcija (gitara, bas, klavijature i bubanj). Bend je u posljednjih desetak godina svirao diljem Hrvatske i inozemstva, a osim svirki u klubovima, nerijetko nastupaju na pozornicama domaćih i europskih festivala.

Uslijed protupandemijskih mjera, bend je bio primoran uzeti pauzu od nastupa uživo što je ujedno stvorilo višak vremena za rad na autorskom materijalu. Pjesmom „Remembering“ najavili su izlazak prvog autorskog albuma, a od tada su izbacili još dva singla s pripadajućim video spotovima: Migthy Lioness & Mr. Nicey Nice. Nakon iscrpnog razdoblja snimanja i aranžiranja, One Dread ponosno najavljuje izlazak prvog autorskog albuma „Rewind, Play, Repeat“ u izdanju PDV-a. Mix albuma potpisuje Dr. Obi (Amplifyah music), a mastering Filip Motovunski (FM Mastering). Na albumu će biti ukupno osam pjesama među kojima se nalazi i jedan featuring iznenađenja, a za grafičko oblikovanje cover-a albuma zaslužan je Mislav Lešić (Lord Chardak).

https://www.facebook.com/one.dread.zg

more

Vrijeme

(Wednesday) 20:00 - 20:00(GMT+01:00)

Lokacija

Vintage Industrial Bar

Savska cesta 160