Opća Opasnost

Opća Opasnost

02pro(pro 2)21:0003(pro 3)00:00Opća Opasnost

Detalji Eventa

Jedan od naših najboljih rock bendova Opća opasnost priprema vam još jedan koncert za pamćenje, 02.12.2023 u 21h. Vrata kluba otvaraju se u 20h! Ulaznice potražite po cijeni od 15 EUR (early bird) do 10.11.2023, nakon toga po cijeni od 20 EUR-a u sustavu entrio.hr.

Bend “OPĆA OPASNOST” osnovali su dvojica mladića iz Županje, Slaven Živanović – Žiža i Pero Galić 1992. godine. Pridružili su im se Igor Kolić i Silvio Soljačić na gitarama, Eugen Nemet na bubnjevima i Ivan Nol na bas gitari. Početkom devedesetih bend Opća Opasnost izazivao je poprilično zanimanje na hrvatskoj rock-sceni, pa organizatori velikog spektakla grupe Whitesnake u Hrvatskoj 2008.g. baš njima upućuju pozivnicu da nastupe kao support bend ovim rock legendama. Ponovno su kao support nastupili i 2009 Uriah Heep-u.

Opća opasnost, vrativši se na scenu 2009 na zahtjev svojih obožavatelja sa odličnim albumom “Vrati se na svjetlo”, brzo se vinula na sam vrh hrvatske scene. Legendarni Slavonci otada pune klubove i koncertne prostore, a svojoj publici svakim novim albumom poklone pjesme, koje opet osvoje srca brojnih obožavatelja. Županjski rokeri nakon mnogih nastupa na festivalima i koncertima ne prestaju nizati uspjehe. Njihov album “Rocker… To sam ja” nominiran je za nagradu Porin u kategoriji “Najbolji album rock glazbe”, što dokazuje da struka i publika Opću Opasnost smatraju jednim od naših najboljih rock sastava.

Bend prima i međunarodnu nagradu FENDER-ROLAND I MEGA MUZIKA AWARD po izboru publike za najbolji ROCK-BEND 2010. godine u Hrvatskoj što dokazuje prisutnost njihove glazbe. 2011. ponovno nastupaju kao support ispred slavnog Bon Jovi-a, a potom se nižu koncerti širom Hrvatske.

Preko 30 godina Opća Opasnost obogaćuje hrvatsku glazbenu scenu žestokim uspješnicama i predivnim baladama koje se već mogu nazvati klasicima domaće rock scene. Jedni su od rijetkih rock bendova sa tolikim brojem fanova i odličnom posjetom na koncertima

Svakim novim albumom sadašnja postava: Pero Galić, Slaven Živanović Žiža, Vlado Soljačić Sojka, Josip Kamenski Kameni, Igor Kolić i Branimir Jovanovac Bani još jednom potvrđuju svoj status najpopularnijeg hrvatskog rock benda.

Ovi energični Slavonci već su nekoliko puta svirali na pozornici Boogaloo kluba i svaki puta ostavili srce na bini, pa ni ne čudi da publika uvijek uživa u njihovim koncertima. Tko god je u zadnje vrijeme bio na samo dijelu njihovog koncerta zna da s pozornice u publiku pršti čista iskrena energija.

Opća opasnost zasigurno drži tron hrvatske rock scene i svakim novim nastupom potvrđuje da je jedan od najboljih hrvatskih bendova uživo, te će zasigurno i ovoga puta oduševiti zagrebačku publiku i pripremiti pravi rock spektakl.

more

Vrijeme

2 (Saturday) 21:00 - 3 (Sunday) 00:00(GMT+01:00)