Ritmika 5: The Meltdown w. MUSUMECI, Professor & Holandez

Ritmika 5: The Meltdown w. MUSUMECI, Professor & Holandez

15pro22:0022:00Ritmika 5: The Meltdown w. MUSUMECI, Professor & Holandez

Detalji Eventa

Drage naše Ritmičarke i dragi Ritmičari, vežite se, polijećemo!

Pratili ste nas, podržavali, gurali, tješili, veselili se i plesali s nama…ukratko, bili ste nam vjetar u leđa cijelu 2023. godinu. Na kraju iste, želimo vam se zahvaliti na supportu sa vrhunskim eventom.

Nakon dugog traženja adekvatne lokacije, Ritmiku 5 smjestili smo u zadarski club&bar Guma, a za kraj ove uspješne ritmične 2023. godine dovodimo dvojac koji će nas doooobro isplesati i napuniti pozitivnom energijom.

Sa juga Italije, točnije Sicilije, stiže nam DJ i producent Mauro Di Martino koji sa svojim projektom MUSUMECI spada u sami svjetski vrh elektronske scene, bilo da se radi o produkciji ili njegovim energičnim, veselim i izuzetno plesnim dj setovima.

O kakvom se producentu radi govore njegova izdanja na najjačim svjetskim etiketama poput Solomunovog Diynamic music, Connaisseur, Compost Black Label, Bedrock records John Digweeda, Innervisions u vlasništvu njemačkog dua Ame&Dixon, itd.
Vlasnik je svjetski renomirane etikete Engrave ltd., te je uz Lehara i Olderica i suvlasnik etikete Multinotes.

Uz headlinera pete Ritmike, nastupit će i beogradski DJ Professor, najblaže rečeno vrlo osebujan lik uz čiju ćemo muziku topiti Gumin densflor. Professor je resident D-bara i Dorcol matineje, a nerijetko nastupa sa miljenikom beogradske publike Kristijanom Molnarom, već naširoko poznatoj dobroj duši zadarske Ritmike.

Uz navedeni dvojac, Holandez ima zadatak zagrijavanja plesnog podija za publiku i goste.

Event je 21+.
Dress code.

Ulaznice na linku:

https://www.entrio.hr/event/ritmika-5-the-meltdown-w-musumeci-ita-professor-holandez-15991

Jako se veselimo našem novom druženju, a do zajedničkog prosinačkog plesa, držite Ritam! <3 MUSUMECI https://www.facebook.com/musumecirules https://instagram.com/musumecirules https://soundcloud.com/musumeci PROFESSOR https://www.mixcloud.com/RasejaniVuk/ https://instagram.com/rasejani_vuk

more

Vrijeme

(Friday) 22:00 - 22:00(GMT+01:00)

Lokacija

GUMA Bar&Club