Simply the Best u Arsenalu

Simply the Best u Arsenalu

21stu20:0022:30Simply the Best u Arsenalu

Detalji Eventa

SIMPLY THE BEST – NAGRAĐIVANI LIVE MJUZIKL O ROCK IKONI
Od nepoznate djevojke do svjetske zvijezde

Zaplješćite najuspješnijoj rock pjevačici svih vremena u Arsenalu, utorak, 21.11.2023. godine s početkom od 20:00 h!

Tina Turner je 2009. otišla na svoju posljednju svjetsku turneju čime je spektakularno završila veličanstvenu karijeru dugu pola stoljeća.
Live mjuzikl „Simply the best“ prati njezin izniman život prepun kreativnosti, pokrivajući rani uspjeh kroz kultni duo “Ike i Tina Turner”, zatim njihov buran razlaz i, konačno, njezin vrtoglavi solo uspjeh u 80-ima.

Dvoipolsatni show donosi vrhunce karijere jedne i jedine Tine, s platinastim pjesmama “Proud Mary”, “Nutbush City Limits”, “Private Dancer” i “We Don’t Need Another Hero”. Također odaje počast njezinim rasprodanim koncertima, uključujući legendarni nastup 1988. u Rio de Janeiru na stadionu Maracanã pred 180.000 ljudi što joj je tada osiguralo mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda.

Ulogu Tine u “Simply the Best” ima talentirana američka pjevačica s berlinskom adresom Dorothea “Coco” Fletcher. Specifičnim moćnim glasom, glamuroznim izgledom i energičnom karizmom uvjerljivo utjelovljuje najveću rock divu. I ovo nije prvi put – već više od 20 godina Fletcher se pojavljuje kao Tina u showu uživo ”Stars in Concert” u Estrelu u Berlinu.

Coco Fletcher dolazi iz Huntsvillea (Alabama) i već je više od deset godina u show businessu u različitim žanrovima kao što su rock, pop, jazz i blues. Nastupi s brojnim poznatim glazbenicima kao što su Little Milton i Bobby Womack odveli su je prvo u Las Vegas, a na kraju u Berlin. U rujnu 1997. među prvima je odabrana u “Stars in Concert”. Godine 1999. dobila je glavnu ulogu u showu “Elementi” u Friedrichstadt-Palastu. Masovno priznanje stekla je kao back-up vokal austrijskoj glazbenoj legendi Udu Jürgensu na turneji od 2004. do 2014. U showu “Stars in Concert” i dalje niže uspjeh iz večeri u večer gdje osim Tine utjelovljuje i legendarnu Whitney Houston.
“Tinini nastupi bili su kao nijedan drugi. Uvijek sam bila hipnotizirana njezinom nevjerojatnom energijom i načinom na koji je dominirala pozornicom”, otkrila je Fletcher svoje divljenje prema rock ikoni.

▪ Nemojte propustiti priliku biti dio ove večeri i na vrijeme osigurajte svoje mjesto.
⬇️
▪ Online ulaznice su dostupne odmah:
🛒 https://bit.ly/3SEaF5r
🛒 https://bit.ly/47arIk2
🔸
▪ Prodajna mjesta
▪ Arsenal Zadar
Pon – pet (09:00 h – 19:00 h) i Sub (09:00 h – 12:00 h)

▪ Hotel Ilirija, Biograd na Moru
Svaki dan (07:00 h – 22:00 h)

Opisi mjesta:
Vip parter – izvanredno iskustvo mjuzikla, kao da ste na pozornici, slobodno sjedenje – 33,00 EUR

Premium parter – fantastična vidljivost i blizina pozornice, slobodno sjedenje – 28,00 EUR

Parter standard – ispred glavnog šanka koji se nalazi iza Vas, ugodna udaljenost i odlična širina vidnog polja, slobodno sjedenje – 23,00 EUR

Vip galerija – vrhunski doživljaj uz veću privatnost te pogled na cijeli Arsenal, pogled s visine, stol sa stolicama – 40,00 EUR

⬇️
* Invalidi u kolicima ulaze besplatno uz 1 osobu u pratnji koja plaća punu cijenu ulaznice.
**Djeca do 12 godina u pratnji odrasle osobe ulaze besplatno.
⬇️
Za dodatne informacije oko ulaznica obratite se na: info@arsenalzadar.com ili nazovite broj 023/383-556.

more

Vrijeme

(Tuesday) 20:00 - 22:30(GMT+01:00)

Lokacija

Arsenal Zadar