SPECIJAL ZA DAN ŽENA by LAJNAP – stand-up comedy – ZADAR

SPECIJAL ZA DAN ŽENA by LAJNAP - stand-up comedy - ZADAR

08ožu20:0022:00SPECIJAL ZA DAN ŽENA by LAJNAP - stand-up comedy - ZADAR

Detalji Eventa

Bez njih svijeta ne bi bilo, one drže tri kuta kuće, a što LAJNAP komičari misle o njima saznajte na SPECIJALU ZA DAN ŽENA.

ŠTO JE SPECIJAL ZA DAN ŽENA?
Savršen show za dejt. Voljeli tu osobu ili ne. Večer na kojoj ćete odmah znati pašete li si. Nakon što su osvojili srca i smijeh publike s hit showovima DEJTNAJT 1 i DEJTNAJT 2, LAJNAP komičari odlučili su spojiti najbolje fore iz obje predstave te ovaj DAN ŽENA učiniti zaista posebni, maltene specijalnim. Show koji obrađuje temu muško-ženskih odnosa i kako preživjeti iste LAJNAPovci su izgradili na temelju svojih dugogodišnjih veza i karijera.

Dođite i naučite nešto o zavođenju, vezama, seksu i srodnim dušama na SPECIJALU ZA DAN ŽENA i uživajte u više od sat i pol sata smijeha. Za vas nastupaju LAJNAPovi Kupidi: Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec.
————————————

INFORMACIJE O ULAZNICAMA
Pretprodaja – 12 EUR
Na dan predstave – 15 EUR

• Ulaznice možete kupiti online
https://www.entrio.hr/event/specijal-za-dan-zena-by-lajnap-stand-up-comedy-zadar-17341

• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entrio.hr
https://www.entrio.hr/outlets

• VAŽNO! Kupnjom ulaznice dajte privolu za snimanje i fotografiranje publike tijekom nastupa i te za objavu navedenih materijala!

• VAŽNO! Snimanje nastupa i komičara tijekom izvođenja materijala je zabranjeno. Pustite telefone i uživajte u showu. Hvala! Kupnjom ulaznice slažete se s navedenim uvjetom.

————————————

ŠTO JE LAJNAP?
LAJNAP smo mi. Ekipa: Aleks Curać Šarić, Tomislav Koza Kozačinski (trenutno u Londonu), Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec.

Riječ je o našem novom projektu s zajedničkom jednostavnom idejom:
NOVA SEZONA. NOVE FORE. ISTI PLAN. NASMIJATI VAS.

Vidimo se!

Lajnap
www.lajnap.lol

more

Vrijeme

(Friday) 20:00 - 22:00(GMT+01:00)

Lokacija

HNK Zadar

Široka ulica 8