SVAROG BAR pres ELENA MIKAC & GROOVE MASTERS

SVAROG BAR pres ELENA MIKAC & GROOVE MASTERS

10velj(velj 10)22:0011(velj 11)05:00SVAROG BAR pres ELENA MIKAC & GROOVE MASTERS

Detalji Eventa

SVAROG BAR pres : MUSIC ROOM

▬▬▬▬▬▬▬LINE UP ▬▬▬▬▬▬▬

ELENA MIKAC

GROOVE MASTERS

▬▬▬▬▬▬▬▬ INFO ▬▬▬▬▬▬▬▬
Subota | Saturday 10.02.2024
Otvaranje vrata | Doors open: 22.00 – 05.00

Age limit 21+
Ulaz : limitirani broj od 200 karata radi kapaciteta kluba…
Karte na linku i na Entrio prodajnim mjestima>
https://www.entrio.hr/event/svarog-bar-pres-elena-mikac-groove-masters-16978
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ELENA MIKAC

Elena Mikac mlada je DJ-ica nove generacije koja je na scenu stupila 2020. godine. Kreativni je dio ekipe iza Dobrog Housea, a sve veći interes za njezinim angažmanima opravdava njen široki opus sve od housea do minimala, deep techa i techna uz mnoge podžanrove.

Također je suvlasnica diskografske kuće Dobar House, koji osim što izdaje kvalitetnu house glazbu, organizira i brojne fantastične evente, čime je hrvatskoj elektroničkoj glazbenoj industriji dan značajan poticaj.

Osim što je osvojila nagradu za najboljeg mladog selektora 2022. godine na Nagradi Elector te nagradu “NXT” na Nagradi Ambasador 2023., nastupila na partyju zatvaranja Ultra Europe Resistance te na Telekom Electronic Beats Zagreb, nastupala je i na gotovo svim vodećim hrvatskim house i techno brandovima uključujući Sonus Festival, We Love Sound, Future Scope, BSH. Unatoč svojoj relativno kratkoj, ali uspješnoj karijeri, imala je priliku dijeliti pult sa Honey Dijon, Riva Starrom, Prunkom, Dennis Cruzom i mnogim drugim renomiranim umjetnicima.

U Elenu nastupit će i dobro znani Zadarski dvojac GROOVE MASTERS

Zadarski DJ duo Šime Perković i Lovre Nenadić pod zajedničkim nazivom Groove Masters osvojili su prestižnu nagradu Ambasador u kategoriji najperspektivnijih izvođača u regiji 2022. godine koja im je dala veliki vjetar u leđa i dodatnu motivaciju za iduću godinu.

VIDIMO SE NA TULUMU!

more

Vrijeme

10 (Saturday) 22:00 - 11 (Sunday) 05:00(GMT+01:00)

Lokacija

Svarog Bar

Trg Pet bunara