The Bad Week @Melin

The Bad Week @Melin

28lis21:0021:00The Bad Week @Melin

Detalji Eventa

*English below*

Ovaj jedinstveni trojac iz Novog Sada većinski je orijentiran na američki country blues stil, a kroz nastupe je stvorio i autorski repertoar koji je pretočen u album “So It Was” objavljen 2022. godine. Svojim očaravajućim performansom, karizmom i energijom već su debitirali u Hrvatskoj pa i u Zagrebu gdje je publika ostala očarana njihovim feelom za ovaj stil glazbe.

The Bad Week trenutno promovira debi album na raznim koncertima u regiji i usputno sprema materijal za novi studijski projekt. Na albumu su gostovali Nenad Patković na bass gitari i Tamara Mirić na pratećim vokalima. Album možete čuti na muzičkim platformama, ali i kupiti fizičko izdanje na svim prodajnim mjestima izdavačke kuće Multimedia Music za koju je album objavljen. U srpnju 2023. godine The Bad Week postaje član Europske Blues Unije iz Brisela kao prvi službeni predstavnik Srbije.

Link za album ”So It Was”

Članovi benda su:
Strahinja Jajić – vokal, gitara,
Stefan Stefanović Gile (a.k.a. Gileta Slim) – usna harmonika,
Danijel Seethaler – bubnjevi, kahon.

This country blues trio will enchant you with their feel for the genre and their charismatic performance on the 28th of October in Melin. Check out their album on the link above.Long live the blues!

Ulaz 21:00
Ema & Dan 21:30
The Bad Week 22:00

Vidimo se 28.10.!

more

Vrijeme

(Saturday) 21:00 - 21:00(GMT+01:00)

Lokacija

Grof Melin

Kožarska ulica 19