“The Real ABBA Tribute”Live Experience I 16.12.2023. @Metropolis Club

"The Real ABBA Tribute"Live Experience I 16.12.2023. @Metropolis Club

16pro(pro 16)22:3017(pro 17)04:45"The Real ABBA Tribute"Live Experience I 16.12.2023. @Metropolis Club

Detalji Eventa

The Real ABBA Experience /Christmas edition -16.12.2023.

Ispunjavamo božićne želje, pa ćemo tako i ove godine prije samog Božića ponovno zaplesati na vječne hitove najpopularnijeg svjetskog pop banda ABBE!!

U goste nam dolaze oni koji donose autentičan zvuk ovih pop ikona band Abbazia iz Rijeke! Oni koji su ih slušali i gledali kod nas uvjerili su se da njihov koncert vraća u prošlost ABBE.

Stoga drage plesne kraljice i plesni kraljevi pripremite se za pravo disko pop božićno izdanje u kojemu ćete istinski uživati. Uz sam nastup Abbazie cijeli klub presvući ćemo u pop disko groznicu i prilagoditi se božićnom blještavilu. Ovo posebno izdanje uz nastup vrhunskih izvođača donijeti će vam pravi ugođaj 70tih i 80tih godina i vratiti u pop eru vladavine ABBE!

Naši prijatelji iz Rijeke svakako svojom odličnom izvedbom pridonijeti će i originalnom zvuku njihovih najboljih hitova.
Za one koji ih nisu čuli samo ćemo nadodati da smo ove godine dobili poprilično veliki broj upita da ih ponovimo.
Popularni band iz Rijeke davno je srušio granice i krenuo na svjetska tržišta, a čine ga istaknuti glazbenici koji svojom vrhunskom izvedbom nose epitet i priznanje autentične izvedbe grupe ABBA.

Zahtjevne vokalne dionice za koje ćete na trenutak pomisliti da su ustinu od ABBE spojile su Jozefina Jurišić i Martina Majerle.

Muški dio banda čine Branko Fućak – pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent koji je aranžirao šest pjesama za “Eurosong“, i to za predstavnicu Hrvatske (2003.), Bosne i Hercegovine (2005.), dvaput za Sloveniju (2007. i 2009.) i dvaput za Portugal (2008. i 2012.). Abazzia već godinama osvaja svjetske koncertne prostore, a u Zagrebu svira samo kod nas!

Prošle godine na božićnom izdanju oduševili su prepuni klub i izlazili na nekoliko biseva, a ove godine pakiramo ih u fantastično blještavilo predbožićne atmosfere. Kako bi vas dobro zagrijali, za pravu disko uvertiru naši DJ SISH & DJ SAMMY raspaliti će sa najvećim disko i pop hitovima.

Zakoračite s nama u eru vladavine apsolutnih kraljeva popa ABBE!!!!
………………………………………………………………………………………………
Ulaznicu za ovaj koncert možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od
9 EURA a na dan koncerta 12 EURA.

Ulaznice možete kupiti:
Metropolis klub(šank), Avenija Dubrovnik 10 (preko puta Velesajma), putem sustava ENTRIO.HR ::: www.entrio.hr::::

more

Vrijeme

16 (Saturday) 22:30 - 17 (Sunday) 04:45(GMT+01:00)

Lokacija

Metropolis music & billiards club Zagreb