Zadar: Andrija Dabanoviฤ‡ – “Mokre glave” stand-up comedy show uz gosta Ivicu Lazanea!

Zadar: Andrija Dabanoviฤ‡ - "Mokre glave" stand-up comedy show uz gosta Ivicu Lazanea!

24sij19:0021:00Zadar: Andrija Dabanoviฤ‡ - "Mokre glave" stand-up comedy show uz gosta Ivicu Lazanea!

Detalji Eventa

Nova godina u Varoลกi poฤinje posebnim meฤ‘unarodnim stand-up gostovanjem! ๐—ฆ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฎ๐—ฆ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ predstavlja najboljeg crnogorskog komiฤara ๐—”๐—ป๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜‚ ๐——๐—ฎ๐—ฏ๐—ฎ๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฐฬ๐—ฎ! Doduลกe, jedinog crnogorskog komiฤara. Andrija izvodi svoj solo show “๐— ๐—ผ๐—ธ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ด๐—น๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ” kojim puni dvorane diljem regije, a sada ga po prvi put izvodi u Zadru!

Andrija ne dolazi sam, veฤ‡ u druลกtvu najboljeg braฤkog komiฤara, jedinog braฤkog komiฤara – ๐—œ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ฎ๐˜‡๐—ฎ๐—ป๐—ฒ๐—ฎ – koji ฤ‡e zagrijati atmosferu u ๐—ž๐˜‚๐—น๐˜๐—ฎ i ๐——๐—ถ๐˜€ฬŒ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ฎ!

๐—ฉ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—บ๐—ผ ๐˜€๐—ฒ ๐˜‚ ๐˜€๐—ฟ๐—ถ๐—ฑ๐˜‚ ๐Ÿฎ๐Ÿฐ.๐Ÿฌ๐Ÿญ. ๐˜‚ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ ๐˜€๐—ฎ๐˜๐—ถ!

———————————————
๐—–๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ป๐—ฎ ๐˜‚๐—น๐—ฎ๐˜‡๐—ป๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ:

– ๐Ÿดโ‚ฌ ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ

๐—ข๐—ก๐—Ÿ๐—œ๐—ก๐—˜ ๐—ฃ๐—ฅ๐—ข๐——๐—”๐—๐—”
โžก https://core-event.co/events/zadar-andrija-dabanovic-mokre-glave-stand-up-comedy-show-8059/

๐—™๐—œ๐—ญ๐—œ๐—–๐—ž๐—” ๐—ฃ๐—ฅ๐—ข๐——๐—”๐—๐—”:
โžก na ulazu prije poฤetka showa (ukoliko ostane mjesta)
———————————————

๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ-๐˜‚๐—ฝ ๐˜€๐—ต๐—ผ๐˜„ “๐— ๐—ผ๐—ธ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ด๐—น๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ” govori o Dabanoviฤ‡evom odrastanju u Podgorici, burnom djetinjstvu, kockarskoj ovisnosti i odupiranju istoj. Ovo je priฤa o ลพivotnim usponima i strmoglavim padovima, karakternoj transofrmaciji i odgoju koje je na prvom mjestu podrazumijevalo zabranu Andrijnog izlaska mokre glave vani, kao preduvjet za zdravo i bezbriลพno djetinjstvo. Kao nestaลกno dijete, ฤesto je bio kaลพnjavan od strane roditelja, ลกto je u njemu izazivalo revolt i buntovniลกtvo. Danas, nakon toliko godina, Andrija se u svojoj predstavi iskreno prisjeฤ‡a proลกlosti, bez dlake na jeziku. Meฤ‘utim, zbog dinamiฤnosti i energiฤnosti koju pokazuje na sceni, uprkos njegovoj ลพelji, on ipak ne uspijeva ispuniti dugogodiลกnji zahtjev njegovih roditelja, te u jednom trenutku, spletom okolnosti, svoj nastup poฤinje izvoditi mokre glave.

๐—”๐—ป๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฎ ๐——๐—ฎ๐—ฏ๐—ฎ๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฐฬ je tridesetdvogodiลกnji podgoriฤanin koji je 2016. diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. U lipnju 2021. godine takoฤ‘e je diplomirao i na Fakultetu dramskih umjetnosti na Cetinju, na odsjeku โ€žFilmski i TV scenarioโ€œ. Od 2016. godine se profesionalno bavi stand-up komedijom i od tada redovno nastupa ลกirom regije, a viลกe puta je nastupao i u Austriji, ล vicarskoj i Egiptu. Dabanoviฤ‡ je nastupao i na engleskom jeziku, na Europskoj smotri komiฤara u Budimpeลกti. Osnivaฤ je i direktor regionalnog stand-up festivala โ€žOpuฤโ€œ koji se odrลพava u Podgorici. Osim toga, autor je scenarija sitcom serije โ€žVan dometaโ€œ u kojoj igra jednu od glavnih uloga.

* ๐˜•๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ดฬŒ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฐ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ค๐˜ช๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜คฬ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฐ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ซ๐˜ถ/๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ซ๐˜ถ ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ข๐˜ป๐˜ถ. ๐˜š๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ข๐˜ป๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ถ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ซ๐˜ช/๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ข๐˜ป๐˜ถ ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ข๐˜ซ๐˜ถ ๐˜ด๐˜ช๐˜จ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ฐ ๐˜ด๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜คฬ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ฐ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ป ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ป๐˜ช๐˜ณ๐˜ข ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ท๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ฌ๐˜ข ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ธ. ๐˜•๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ค๐˜ช๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ข, ๐˜ด๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ข ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ฐ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ถ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ฌ๐˜ข.

INFORMACIJE na โžก ๐™ž๐™ฃ๐™›๐™ค@๐™จ๐™ฅ๐™ก๐™ž๐™˜๐™ ๐™–๐™จ๐™˜๐™š๐™ฃ๐™–.๐™˜๐™ค๐™ข

more

Vrijeme

(Wednesday) 19:00 - 21:00(GMT+01:00)

Lokacija

Kult Caffebar