ZAGREB MUSIC FEST – PARNI VALJAK, NEKI TO VOLE VRUĆE

ZAGREB MUSIC FEST - PARNI VALJAK, NEKI TO VOLE VRUĆE

30svi18:0018:00ZAGREB MUSIC FEST - PARNI VALJAK, NEKI TO VOLE VRUĆE

Detalji Eventa

𝐏𝐀𝐑𝐍𝐈 𝐕𝐀𝐋𝐉𝐀𝐊 // 𝐍𝐄𝐊𝐈 𝐓𝐎 𝐕𝐎𝐋𝐄 𝐕𝐑𝐔Ć𝐄 // 𝐌𝐀𝐓𝐈𝐉𝐀 𝐂𝐕𝐄𝐊 // 𝐃𝐄𝐍𝐈𝐒 & 𝐃𝐄𝐍𝐈𝐒
30.05.2024. // VELIKO JEZERO, JARUN
_________________________________________
Early bird (do 25.siječnja) – 25 eura; Trodnevna festivalska early bird – 80 eura
Entrio
___________________

U sklopu Zagreb Music Festivala, koji će se održati u periodu od 30.5. do 1.6.2024., prvi dan festivala uz Parni valjak, glazbene ikone koji nastupaju kao headlineri, gledamo i slušamo Neki to vole vruće i novo predstavljena imena Matiju Cveka i Denis &Denis!

𝐏𝐚𝐫𝐧𝐢 𝐯𝐚𝐥𝐣𝐚𝐤, nakon gotovo 50 godina postojanja ima status institucije na hrvatskoj glazbenoj sceni i šire, a svaki talentirani glazbenik koji je prošao kroz bend, ostavio je dio sebe u zvuku i izričaju benda. Danas se vesele što će nakon duljeg vremena ponovno nastupiti na jednom zagrebačkom festivalu!
Od svojih početaka, 1975.godine pa do danas, bend se vodi istom vizijom i ljubavi prema glazbi kao i produkcijskom i sviračkom savršenstvu. Do danas su objavili čak 19 studijskih i 7 live albuma te odsvirali nebrojeno mnogo koncerata!

U svom novom poglavlju, Parni valjak nastavlja autorski rad s mladim pjevačem Igorom Drvenkarom, s kojim su nedavno predstavili treći novi singl, „Sad kad znaš“, koji nosi prepoznatljiv autorski potpis Huseina Hasanefendića Husa. Ove godine održali su niz klupskih, festivalskih i open-air koncerata, koji su odlično dočekani od strane njihove vjerne publike! Dok marljivo rade na novom albumu, na Jarunu ćemo, uz nove, čuti i omiljene i dobro nam znane hitove poput „Ljubavne“, „Dođi“, „Jesen u meni“, „Sve još miriše na nju“,“Godine prolaze“ ili pak „Proklete nedjelje“.

𝐍𝐞𝐤𝐢 𝐭𝐨 𝐯𝐨𝐥𝐞 𝐯𝐫𝐮ć𝐞 kojeg su zajedno osnovala dvojica prijatelja Šomi – Silvestar Dragoje i Đimi – Miroslav Stanić, kako ih zagrebačka publika poznaje, već su s prvim albumom i pjesmama „California“, „Medu moj i šećeru“ i „Reci da“, stekli velik broj slušatelja i poklonika diljem tadašnje države.
U svojoj karijeri, objavili su 7 studijskih albuma te mnoge kompilacije i live albume snimljene na uspješnim koncertima.

Njihovi bezvremenski hitovi „Jeans generacija“, „Kakva noć“, „Teška vremena“ i drugi, garancija su odlične zabave koja nas na Jarunu očekuje na Dan državnosti, 30.5.2024.

𝐌𝐚𝐭𝐢𝐣𝐚 𝐂𝐯𝐞𝐤, svojim upečatljivim glazbenim stilom i iznimnim glasom, strelovitom brzinom je postao jedno od najprepoznatljivih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni, ali i šire. Debitantski singl „Visine“ lansirao ga je u visine – top ljestvica radijskih postaja diljem Hrvatske.

S pjesmom „Ptice“ osvojio je prvo mjesto na 68. Zagrebačkom festivalu, a na svečanoj dodjeli nagrada “Cesarica” i “Zlatni Studio” dobitnik je nagrade za pjesmu godine “Trebaš li me“. Vlasnik je čak četiri Porina, a prošle godine uvršten je u program „100 Artist to Watch“ prema IMPALE izboru. Na Jarunu ga gledamo uživo s njegovim bendom The Funkensteins.

𝐃𝐞𝐧𝐢𝐬 & 𝐃𝐞𝐧𝐢𝐬, najslušaniji hrvatski elektro-pop sastav i svojevrsni fenomen naših prostora, posljednje je ime na popisu izvođača na prvom danu Zagreb Music Festa.
Pioniri u uvođenju synth popa na domaću glazbenu scenu, od svojeg početka, 1982.godine do danas ostali su gotovo jednako slušani kao i na vrhuncu svoje slave. Unutar svog razdoblja djelovanja, objavili su četiri albuma, koji su nam donijeli velik broj hitova, od kojih je teško izdvojiti jedan ili najomiljeniji.

„Program tvog kompjutera“, „Soba 23“, „Voli me još ovu noć“, „Ja sam lažljiva“, „Tek je sedam sati“, „Telefon“ i drugi hitovi, proizvod su spoja inovativnog Davora Tolje i karizmatične Marine Perazić, koje s veseljem očekujemo na Jarunu, 30.5.2024.!

Ulaznice su dostupne u pretprodaji putem Entrio sustava po sljedećim cijenama : Early bird (do 25. siječnja) 25 eura, 1st release – 30 eura, 2nd release – 35 eura, 3rd relase – 40 eura. Trodnevna festivalska ulaznica, early bird po cijeni od 80 eura.

more

Vrijeme

(Thursday) 18:00 - 18:00(GMT+01:00)

Lokacija

Veliko Jezero Jarun