ŽELJKO JOKSIMOVIĆ – ARENA ZAGREB

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ - ARENA ZAGREB

11stu20:0020:00ŽELJKO JOKSIMOVIĆ - ARENA ZAGREB

Detalji Eventa

Jedan od najpopularnijih regionalnih glazbenika – Željko Joksimović, nastupit će u subotu, 11. studenoga 2023., u Areni Zagreb s početkom u 20 sati. Ulaznice za koncert u prodaji su u sustavu Eventim.

Željko Joksimović je među najuspješnijim glazbenicima regije, multiinstrumentalist, tekstopisac, skladatelj i izvođač velikih hitova kao što su: „7 godina”, „Varnice“ „Nisam te zbog lepote voleo“, „Nije ljubav stvar“, „Leđa o leđa“, „Milimetar“, „Drska ženo plava“ i mnoge druge.

U dugogodišnjoj karijeri ostvario je i mnoge uspješne duete kao što su: “Supermen” s Dinom Merlinom, “Zabluda” s Tonijem Cetinskim, „Šta će meni više od toga” s Harisom Džinovićem, a njegove pjesme pisane za druge izvođače poput: „Nesanica” za Tošu Proeskog, ”Miljacka” za Halida Bešlića i „Lejla“ za Hari Mata Harija postali su regionalni evergreeni.

U suradnji s pokojnim Predragom Živkovićem Tozovcem napisao je pjesmu „Ponoć“ za film „Toma”, posvećen velikanu narodne muzike Tomi Zdravkoviću. Nastupao je na mnogim međunarodnim festivalima, a 2004. godine pjesmom “Lane moje” osvojio je drugo mjesto na Eurosongu.

Ulaznice za koncert Željka Joksimovića u prodaji su u sustavu Eventim.

more

Vrijeme

(Saturday) 20:00 - 20:00(GMT-11:00)

Lokacija

Arena Zagreb

Ulica Vice Vukova 8