ŽELJKO JOKSIMOVIĆ @Višnjik

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ @Višnjik

04stu19:00ŽELJKO JOKSIMOVIĆ @Višnjik

Detalji Eventa

Jedan od najpopularnijih regionalnih glazbenika, Željko Joksimović, nastupit će u subotu, 4. studenoga 2023. s početkom u 20 sati, u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru.

Joksimović je među najuspješnijim glazbenicima regije, multiinstrumentalist, tekstopisac, skladatelj i izvođač velikih hitova kao što su: „7 godina”, „Varnice“ „Nisam te zbog lepote voleo“, „Nije ljubav stvar“, „Leđa o leđa“, „Milimetar“, „Drska ženo plava“ i mnoge druge. U dugogodišnjoj karijeri ostvario je i mnoge uspješne duete kao što su: “Supermen” s Dinom Merlinom, “Zabluda” s Tonijem Cetinskim, „Šta će meni više od toga” s Harisom Džinovićem, a njegove pjesme pisane za druge izvođače poput: „Nesanica” za Tošu Proeskog,”Miljacka” za Halida Bešlića i „Lejla“ za Hari Mata Harija postali su regionalni evergreeni.

U suradnji s pokojnim Predragom Živkovićem Tozovcem napisao je pjesmu „Ponoć“ za film „Toma”, posvećen velikanu narodne muzike Tomi Zdravkoviću. Nastupao je na mnogim međunarodnim festivalima, a 2004. godine pjesmom “Lane moje” osvojio je drugo mjesto na Eurosongu.

Ulaznice za koncert Željka Joksimovića u prodaji su od u sustavu i na prodajnim mjestima Eventima.

more

Vrijeme

(Saturday) 19:00(GMT+01:00)

Lokacija

Krešimir Ćosić Hall

Splitska 3